рекламни материали

Визитки | Рекламни материали

Визитната картичка все повече се налага в обществото освен като средство за реклама, но и като личен аксесоар, който играе ролята на Ваш представител. Тя е допълнение към цялостната визия и имидж на компанията, който не бива да подценяваме. Важността да притежавате визитка играе ключова роля за успешни бъдещи контакти.

Елегантният дизайн и качествено отпечатаната визитна картичка са ключ към едно добро първо впечатление. Детайлите са винаги от значение и винаги се забелязват.

рекламни материали

Визитната картичка е един от най-необходимите и ефективни рекламни материали. Тя ви представя пред вашите клиенти и партньори. Възможно най-евтината форма за реклама, тя е и мощен инструмент. Всеки уважаващ себе си бизнесмен и бизнес дама би трябвало да разполага в себе си с визитна картичка.

визитки

Чувствали ли сте се неудобно, когато са поискали от вас да дадете визитката си и вие със смущение да отговорите, че сте ги „забравили” или че още нямате такива. Е, ако сте в тази графа, ние ще помогнем при изработката на такава.  Визитната картичка със сигурност носи дивиденти, ако не веднага, то след време. Може да се каже, че тя е трайна и дългосрочна инвестиция. Не се знае на кого и по кое време ще му бъдете необходима с услугите или стоките, които предлагате. Добре направената визитка оставя добро впечатление у хората.

reklamni materiali

Можем да бъдем полезни и да помогнем при избора Ви на визитка. Предлагаме различни ефектни картони, отпечатани с най-висококачествени технологии и машини. Те могат да бъдат с гланц или мат ламинат. Визитките могат да бъдат изработени и в много луксозен вариант с топъл печат, със злато и сребро, релефен печат или сухо преге. Възможностите са много. Зависи от вас какво ще изберете. Професионално направената визитка трябва да съдържа подобаващо лично и професионално представяне.  Ако имате визитки, които вече не харесвате или желаете да освежите и промените остарялата им визия, ние ще изработим за вас нова, стилна и представителна визия, която заплащате еднократно и ще получите векторен файл, съдържащ вашата визитка. При следващ печат на визитки, вие ще заплащате единствено печата, където и да решите да ги отпечатате. Пълноцветните визитки са много по-привлекателни и ефективни, от тези отпечатани само в черно. Информацията във всяка визитка, не трябва да съдържа прекалено много данни.

рекламни материали     визитки     reklamni materiali

Добрата визитна картичка се състои от няколко важни елемента – име на фирма, лого, вашите имена, контакти като адрес, телефон, е-мейл, сайт и съвсем кратка информация за предмета на дейност. Много от визитките се правят със снимка, но това трябва да бъде направено от професионалист, за да изглежда стилно и да се избегне претрупана и неподредена визия с прекалено много информация. Разполагаме с мостри на визитки, изработвани за наши клиенти, от които може нагледно да видите многобройните възможности за печат на визитни картички.

рекламни материали     визитки     reklamni materiali

Рекламни материали - визитки

   

Рекламни материали - визитки

   

Рекламни материали - визитки

рекламни материали     reklamni materiali     визитки

Рекламни материали - визитки

   

Рекламни материали - визитки

   

Рекламни материали - визитки

Рекламни материали

Protected by Copyscape Online Copyright Checker