външна реклама

Външна реклама | Рекламни материали

Външната реклама е част от ежедневието ни. Тя се е превърнала в нещо естествено от заобикалящият ни свят. Градът в който живеем е изпъстрен от всякакви реклами. Достъпна е през цялото денонощие. Осветените билбордове, транспаранти, светещите покривни реклами, мегабордове, витрини, автомобили, градски транспорт, спирки, опаковани сгради с винилна мрежа, табели, неонови надписи и какво ли още не.

При външната реклама, основното е, че тя достига до голяма аудитория за по-кратко време. Външната реклама се е превърнала в пейзаж, който е достъпен и е непрекъснато пред  очите на потениалните клиенти. Външната реклама отправя послание, което има за цел популяризиране на даден продукт или стока. Услугите, които предлагаме за външна реклама са отпечатване и изработка на винил за предно и задно осветяване, винилна мрежа, фолио изрязано по контур, надписи от фолио, самозалепващо ПВЦ фолио, перфо-фолио, брандиране на автомобили и магазини, знамена, светещи кутии, табели, транспаранти, букви от стиропор, светещи и несветещи обемни букви и др.

Също така можем да бъдем полезни и с монтаж, демонтаж на съоръжения за външна реклама. Широкоформатният печат се използва предимно за външна реклама. Качеството на предлагана от нас услуга е без компромис. За да бъде успешна една реклама тя трябва да бъде забелязана, запомнена и да успее да привлече клиенти. Нашите дизайнери могат да предложат изработка на реклама с атрактивна визия и запомнящи се елементи.  Можем да сътрудничим при наемането на съоръжения за външна реклама, като билбордове, мегабордове и др.

Protected by Copyscape Online Copyright Checker