reklamni materiali

Каталози | Рекламни материали

Каталогът е продукт, който се използва за представяне на малка и по-богата продуктова гама. Ако представяте компания с производство, внос или търговия с продукти и стоки, за които е необходимо да опишете различните артикули с характеристики за тях или описателна информация, това е най-добрият избор на рекламен материал. Добре поднесената и подредена информация във вашият фирмен каталог е сигурно средство за успех.

Качествено и професионално изработеният каталог е инвестиция, която води след себе си сигурни дивиденти. Той е вашето основно рекламно лице. Неговата цел е да продава продуктите ви.  Възможностите за отпечатване на каталог са много и различни. Кориците могат да бъдат с поставен частичен УВ лак, с ламинирани корици, да бъде в нестандартна форма, с ефектен картон с преге, голд печат и много други възможности. 

рекламни материали reklamni materiali каталози

Рекламни материали - каталози

Рекламни материали - каталози

Рекламни материали - каталози

каталози рекламни материали reklamni materiali

Рекламни материали - каталози

Рекламни материали - каталози

Рекламни материали - каталози

Представянето на една широка гама от продукти не е лесна работа и трябва да бъде свършена добре и адекватно. Ако се нуждаете от професионалист с опит, който да направи художествен проект на вашият каталог и да го странира ние можем да помогнем. Заплащането на дизайна и предпечата е еднократно и в бъдеще може само да се добавят или премахват артикули. Получавате каталога в готов за печат векторен вариант.  В случай, че не разполагате с професионални снимки на вашите продукти, можем да ви бъдем полезни и в това отношение. Нашите фотографи ще направят снимки, които се обработват професионално за да може да представите продукцията си по най-привлекателния за окото начин.

Рекламни материали

Protected by Copyscape Online Copyright Checker