reklamni materiali

Фолио | Рекламни материали

Печат на PVC самозалепващо фолио (бяло мат и гланц, прозрачно), Перфо фолио, Автомобилно фолио, Каст фолио. Приложението на фолиото е предимно за външна реклама – облепяне на витрини, за светещи табели, за каширане върху плоскости (табели), брандиране на автомобили, декорации и стикери. Букви от фолио. Фолиото може да бъде изрязано по контур в желана форма.

Каст фолиото (автомобилно фолио) се прилага за брандиране на автомобили, когато имате изискване за издържливост и здравина. Брандиране на автомобил може да бъде направено освен с каст фолио и с PVC самозалепващо фолио, като се ламинира.

Перфо фолиото е много често използван метод за брандиране на витрини, тъй като има малки дупчици (перфорация) и приложено на витрина светлината прониква вътре в помещението, но отвън навътре не се вижда нищо. Перфо фолиото има черен лепилен слой и перфорацията осигурява чудесна видимост отвътре навън. Изключително устойчив на външните влияния и практичен метод за реклама. Добре направеният дизайн и качественият печат ще направят вашият магазин да изглежда атрактивно.

фолио

рекламни материали

reklamni materiali

reklamni materiali

Перфо фолио 7 кв.м.

reklamni materiali

Перфо фолио 28 кв.м.

reklamni materiali

Автомобилно каст фолио