Рекламни сувенири | Рекламни материали

рекламни сувенири         рекламни материали         reklamni suveniri         сувенири

ХИМИКАЛКИ

       

ЗАПАЛКИ

       

ЕКО СУВЕНИРИ

       

КОМПЛЕКТИ

reklamni materiali         сувенири         рекламни материали         suveniri

КОМПЛЕКТИ ЗА ВИНО

       

ОФИС АКСЕСОАРИ

       

ЛЕПЯЩИ ЛИСТЧЕТА

       

ВИЗИТНИЦИ

рекламни сувенири         сувенирна реклама         сувенири за реклама         reklamni suveniri

БАДЖОВЕ

       

ПАПКИ И ОРГАНАЙЗЕРИ

       

РЕКЛАМНИ КАЛКУЛАТОРИ

       

АНТИСТРЕС

suveniri         сувенири         рекламни материали         рекламни сувенири

РЕКЛАМНИ МАГНИТИ

       

РЕКЛАМНИ КАСИЧКИ

       

КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛИ

       

ЧАШИ

reklamni suveniri         suveniri         reklamni materiali         сувенири

ПОРТФЕЙЛИ

       

ЧАДЪРИ

       

БИЗНЕС ЧАНТИ

       

САКОВЕ И КУФАРИ

рекламни сувенири         рекламни материали         reklamni suveniri         suveniri

МОНЕТНИЦИ

       

ЧАСОВНИЦИ

       

USB УСТРОЙСТВА

       

PC АКСЕСОАРИ

рекламни сувенири         рекламни материали         reklamni suveniri         reklamni materiali

ИНСТРУМЕНТИ

       

СУВЕНИРИ ЗА ПЛАЖ

       

ЛЕДОЧИСТАЧКИ

       

АКСЕСОАРИ ЗА РЕЛАКС

Рекламните сувенири са добре познато и ефективно средство за реклама. Няма да ви изненадаме като ви кажем, че всеки се радва на подарена химикалка, запалка или тефтер. Това са едни от най-често подаряваните рекламни материали.

Защо да не развихрите въображението си и да не зарадвате клиентите и партньорите си с нещо по-атрактивно? Ако искате да си направите рекламни химикалки, защо те да не бъдат Senator ,например? От кога не сте получавали атрактивен подарък като чанта или чадър? Защо да не сте Вие тези, които да изпъкнат с фирмени подаръци. Това наистина оставя много добро впечатление в хората. В това забързано ежедневие забравяме за чисто човешките си дадености. Всеки се радва на внимание и уважение.

Сувенирната реклама е една добра и дългосрочна инвестиция. Има подаръци, които са стандартни и се използват за определено време, като химикалките или тефтерите, запалките или хартиените торбички. Но има и такива подаръци, които могат да останат на мястото и да се ползват с години. Това например е стенният часовник.

Можем да ви предложим страхотни часовници, изработени по индивидуален дизайн. В галерията може да разгледате примери и да почерпите вдъхновение. Благодарение на директния печат с перфектно качество можем да напечатаме каквото пожелаете върху плоскост и тя да бъде изрязана във формата, която желаете и ще се получи един страхотен рекламен материал, които привлича внимание и със сигурност ще се ползва с голяма радост. Текстилната торба също е много оригинален продукт. В днешно време все повече се обръща внимание на екологията и найлоновите торбички остават в миналото. Ключодържателят също е много харесван подарък. Колкото е по-красив и качествен, толкова повече има възможността той да бъде ползван дълго. Тук идва на дневен ред дали с времето няма да се изтрие рекламният надпис, който ви представлява? Чрез директния печат е сигурно, че това няма да се случи. Директният печат е иновативна технология, която замества сито и тампонния печат. Може да изберете рекламните сувенири от категориите и да зарадвате всички, с които работите.

Protected by Copyscape Online Copyright Checker