Календари | Рекламни материали

календари   рекламни материали   kalendari

ТРИСЕКЦИОННИ КАЛЕНДАРИ

 

ЧЕТИРИСЕКЦИОННИ КАЛЕНДАРИ

 

ЕДНОСЕКЦИОННИ КАЛЕНДАРИ

         
работни календари   reklamni materiali   kalendari

ЕКО КАЛЕНДАРИ

 

МНОГОЛИСТОВИ КАЛЕНДАРИ

 

ПЕРСОНАЛНИ КАЛЕНДАРИ

         
календари 2015   работни календари   рекламни материали

РАБОТНИ ПИРАМИДКИ

 

МНОГОЛИСТОВИ ПИРАМИДКИ

 

ТЕФТЕРИ

Календарът един от най-често подаряваните подаръци около Коледа. Предполагаме от собствен опит знаете, какво бързане и каква суматоха настъпва в този период. Всеки се сеща в последният момент, че няма готови календари и няма какво да подари на своите най-верни клиенти и на най-ценните си партньори.

Календарът е чудесно средство за реклама, тъй като е евтин и виси цяла година на стената. Стилно направеният дизайн на главата гарантира, че вашият календар ще бъде избран между останалите подарени календари и ще бъде закачен на стената.  А това е много голям комплимент за вас и вашата компания.

Календарът е утвърден като класически подарък. Освен добрият дизайн на главата, също е важно и телата на календара да са стилни с хубав дизайн и подходящи цветове. Изберете от широката гама календари, които предлагаме. Едносекционни, Трисекционни, ЕКО календари и Четирисекционни работни календари. Освен работният календар може да се изработи красив многолистов календар по индивидуален дизайн. Възможните варианти са много, като най-често използваните са 7 и 13 листови, подвързани със спирала с кукичка за закачане. Предлагаме и готови многолистови календари с предвидено място на което да се сложи рекламен надпис с вашето лого и контакти. 12 месеца този календар със сигурност ще краси стената на вашите клиенти и контрагенти.

 

Представяме Ви няколко персонални календара, изработени за наши клиенти.

рекламни материали календари reklamni materiali

Рекламни материали - календари

Рекламни материали - календари

Рекламни материали - календари

рекламни материали календари reklamni materiali

Рекламни материали - календари

Рекламни материали - календари

Рекламни материали - календари

Рекламни материали

Protected by Copyscape Online Copyright Checker